Bed and Breakfast Amsterdam West - Gastenboek

Johan Broedeletstraat 35 1064AA Amsterdam +31(0)20 421 4864


Gastenboek 2019-2022


Iemie (NL), Mei 2021

+ Erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. We kregen bij aankomst een warm welkom met veel informatie over wat we in Amsterdam zouden kunnen gaan doen. Inclusief een plattegrond van de stad en een kaart met de tram- en metrolijnen. Heerlijk rustige locatie! Ruime kamers, schone badkamer, extra handdoeken op aanvraag, mogelijkheid om koffie en thee te zetten, fruit en chocola op de kamer (en elke dag aangevuld!). Heerlijk ontbijt!

- Hun voorraadkamer zat naast onze kamers. Er was af en toe (onaangekondigd) wat geloop door "onze" ruimte. Dat was in het begin wat storend, maar daar raakten we snel aan gewend.

 

Note: Na het sluiten van, en verwijderen van het bed uit,  één van onze kamers (maart 2022) en door deze kamer te gebruiken als zitkamer voor onze gasten is er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de deuren van de kamers regelmatig open staan, omdat de gasten geen andere gasten meer hebben als 'buren' in de aangrenzende kamer, hebben we gemerkt. Net als in een hotel zal er af en toe ivm werkzaamheden door de gangen moeten worden gelopen door ons. We hopen dat de door de geplande verbouwing later dit jaar de ruimte zo in te delen zodat onze aanwezigheid minder opvalt.

Geweldg!


9.0meer lezen

Gastenboek 2018


Caro (BE), Nov 2018

+ Leuke, gezellige B&B. Ontbijt was ook dik in orde. Kamer en badkamer waren proper. Leuke gezellige hartelijke ontvangst met een super goede uitleg over Amsterdam. (ons eerste bezoek in Amsterdam). Zeker de moeite om eens terug te gaan. Wij hadden onze elektrische fietsen bij en konden deze binnen zetten.

Super gezellige B&B buiten het centrum. Rustig gelegen. Vlakbij het Openbaar Vervoer
meer lezen

Gastenboek 2017


A Koenen, Nov 2017

Positieve ervaringen
Goede ligging t.o.v. Centrum.
Centrum makkelijk te bereiken met OV.
Comfortabele bedden. Fijne douchegelegenheid, alles voorhanden. Lekkere rustige omgeving.
Heel uitgebreid en lekker ontbijt.
Behulpzame en vriendelijke gastvrouw en gastheer.
Soepele vertrek en aankomsttijden.

Verbeterpunt(en)
Tip. Miste in douche planchet om bril op te leggen, daar ik die daar toch nodig heb.

 

Fantastisch


9.4meer lezen

Gastenboek 2016


Kristof  (BE), Nov 2016

+ Ontbijt was zeer uitgebreid en elke ochtend iets extra (poffertjes, milkshake). Supervriendelijke en aangename eigenaars (leuke babbel en bij onze aankomst een heel uitgebreide en nuttige uitleg over wat we allemaal konden doen in Amsterdam)! Heel rustige buurt en vlakbij een tram- en metrohalte waardoor je op 15min al in de stad bent.

- Helemaal niks!

Voortreffelijk


9.6meer lezen

Gastenboek 2015


Jouke Krabbenborg, Dec 2015

+ Ik vond het een verrassende B&B. Toen we aan kwamen rijden, hadden we wat twijfels...maar eenmaal binnen waren deze meteen weg. Supervriendelijke eigenaren, mooi en praktisch ingericht. Lekker ontbijt! Gratis parkeren en goede fietsen te huur, ideaal!Locatie is rustig, 20 a 30 minuten fietsen tot het centrum. Mooi ritje door de parken heen. Kamer is vrij klein, wel heel praktisch. Bij evt. allergieen dit van tevoren goed doorgeven!

Heerlijk


8.6meer lezen

Gastenboek 2014


TM86, Dec 2014

Positieve ervarigen: Zeer gastvrij ontvangen en goede uitleg gekregen over de hotspots in Amsterdam. Kamer en sanitair was prachtig schoon en leuk ingericht. De gehorigheid naar de andere kamer toe was het enigste puntje van kritiek. Het ontbijt met verse poffertjes was super verzorgd. Zeker een aanrader!

Top B&B
meer lezen

Gastenboek 2012-2013


Smits, november 2013

Positieve ervarigen: Goed te bereiken vanaf de ring, en metro/tramhaltes vlakbij voor naar het centrum.  Gratis parkeren voor de B&B. Kamer was prima, toilet en douche schoon en nieuw.
Goed ontbijt en leuke tips voor dingen die je kunt gaan doen in Amsterdam van de eigenaren!

Verbeterpunt(en): Hebben we niet!

Heerlijk


8.8meer lezen