Bed and Breakfast Amsterdam West - Gastenboek

Johan Broedeletstraat 35 1064AA Amsterdam +31(0)20 421 4864


Gastenboek 2019-2024


Ingrid (BE), Dec 2023

+ Leuk ingerichte plek aan het water, rustige omgeving en binnenstad makkelijk bereikbaar met de tram. Heel attente host, zorgt goed voor zijn gasten. Bezorgde ons goede tips voor bezoek aan het centrum. Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt.

Leuke plek


9Maarten (BE), Mei 2023

+ Heel gastvrije mensen, de man gaf ons eerst een uitgebreide uitleg over Amsterdam en wat er zeker leuk was om te bezoeken,hierdoor een aantal zaken in Amsterdam gezien waar we anders nooit geweest waren, ook het ontbijt was prima. De ligging is ook top ,als je terugkomt van het centrum,kan je daar echt even tot rust komen

-  Niks alles top

Alles top


10José (BE), Mei 2023

+ Vriendelijke eigenaars, aanpassing van ontbijt op aanvraag, rustig, goed gelegen vlak bij openbaar vervoer naar centrum, gratis parkeren.

Vriendelijke eigenaars


10Genia (BE), April 2023

+ Ontvangst was super, zeer vriendelijke host. Kamer tip top in orde. Locatie ideaal om met de tram naar Amsterdam stad te trekken. De aparte ingang was een pluspunt. Ook zeer lekker en gevarieerd ontbijt.

Kamer tip top in orde


10Iemie (NL), Mei 2021

+ Erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. We kregen bij aankomst een warm welkom met veel informatie over wat we in Amsterdam zouden kunnen gaan doen. Inclusief een plattegrond van de stad en een kaart met de tram- en metrolijnen. Heerlijk rustige locatie! Ruime kamers, schone badkamer, extra handdoeken op aanvraag, mogelijkheid om koffie en thee te zetten, fruit en chocola op de kamer (en elke dag aangevuld!). Heerlijk ontbijt!

- Hun voorraadkamer zat naast onze kamers. Er was af en toe (onaangekondigd) wat geloop door "onze" ruimte. Dat was in het begin wat storend, maar daar raakten we snel aan gewend.

 

Note: Na het sluiten van, en verwijderen van het bed uit,  één van onze kamers (maart 2022) en door deze kamer te gebruiken als zitkamer voor onze gasten is er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de deuren van de kamers regelmatig open staan, omdat de gasten geen andere gasten meer hebben als 'buren' in de aangrenzende kamer, hebben we gemerkt. Net als in een hotel zal er af en toe ivm werkzaamheden door de gangen moeten worden gelopen door ons. We hopen dat de door de geplande verbouwing later dit jaar de ruimte zo in te delen zodat onze aanwezigheid minder opvalt.

Geweldig!


9.0meer lezen