Gastenboek 2019-2020


Brecht Appermont (BE), Okt 2019

+ De hartelijke ontvangst en super gastvrije eigenaars zullen ons zeker bijblijven en hiervoor komen we zeker terug. Ook de inrichting van de kamers was over nagedacht. Plus een erg verzorgd ontbijt. De badkamer is gedeeld, echter is er een extra wastafel met lavabo voorzien op de kamer. De ligging is een extra pluspunt.

- Als we echt iets moeten noemen, misschien de glazen deur aan de kamer. Dat hield het geluid iets minder tegen. Er werd wel een gordijntje voorzien voor extra privacy.

 

 

Super gastvrij en heerlijk ontbijt


9.6Thimothy Gruwez (BE), AUG 2019

+ Vriendelijk ontvangst + nuttige tips

Nuttige tips


10H (NL), Juli 2019

+ Bij aankomst werden we allervriendelijkst ontvangen, onder het genot van een kop koffie en verse muntthee werd alles geregeld en uitgelegd , ook werden direct onze vragen beantwoord en verteld waar nog even een glaasje konden doen. de kamer was erg netjes en schoon met een erg goed bed, er is fruit op de kamer ,thee en koffie. allemaal gratis. Badkamer met goede douche en een aparte wc, welke ook schoon en netjes zijn. wij waren hier voor een bezoek aan het ziekenhuis en die was op 5 minuten lopen, de auto konden we gewoon gratis laten staan. de verhuurders zijn leuke nette en gezellige mensen, mochten we weer naar Amsterdam gaan, dan zullen we zeker eerst kijken of er hier nog plek is.

Super nette onderkomen, krijg je geen spijt van.


9.6NN (BE), Juni 2019

+ Fijne, rustige locatie. Mooie en propere kamer. Mogelijkheid om auto gratis te parkeren. Goede verbinding met het stadscentrum. Vriendelijke eigenaars die heel wat tips kunnen geven over de bezienswaardigheden in de stad.

- Weinig isolatie, je kan goed horen wat de mensen op de kamer of de gang naast je doen.

Fijne, rustige locatie


9.2NN (BE), Jan 2019

+ Vriendelijke van gastheer en gastvrouw

Vriendelijke  gastheer en gastvrouw


10