Gastenboek 2019-2024


Ingrid (BE), Dec 2023

+ Leuk ingerichte plek aan het water, rustige omgeving en binnenstad makkelijk bereikbaar met de tram. Heel attente host, zorgt goed voor zijn gasten. Bezorgde ons goede tips voor bezoek aan het centrum. Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt.

Leuke plek


9Maarten (BE), Mei 2023

+ Heel gastvrije mensen, de man gaf ons eerst een uitgebreide uitleg over Amsterdam en wat er zeker leuk was om te bezoeken,hierdoor een aantal zaken in Amsterdam gezien waar we anders nooit geweest waren, ook het ontbijt was prima. De ligging is ook top ,als je terugkomt van het centrum,kan je daar echt even tot rust komen

-  Niks alles top

Alles top


10José (BE), Mei 2023

+ Vriendelijke eigenaars, aanpassing van ontbijt op aanvraag, rustig, goed gelegen vlak bij openbaar vervoer naar centrum, gratis parkeren.

Vriendelijke eigenaars


10Genia (BE), April 2023

+ Ontvangst was super, zeer vriendelijke host. Kamer tip top in orde. Locatie ideaal om met de tram naar Amsterdam stad te trekken. De aparte ingang was een pluspunt. Ook zeer lekker en gevarieerd ontbijt.

Kamer tip top in orde


10Iemie (NL), Mei 2021

+ Erg vriendelijke gastheer en gastvrouw. We kregen bij aankomst een warm welkom met veel informatie over wat we in Amsterdam zouden kunnen gaan doen. Inclusief een plattegrond van de stad en een kaart met de tram- en metrolijnen. Heerlijk rustige locatie! Ruime kamers, schone badkamer, extra handdoeken op aanvraag, mogelijkheid om koffie en thee te zetten, fruit en chocola op de kamer (en elke dag aangevuld!). Heerlijk ontbijt!

- Hun voorraadkamer zat naast onze kamers. Er was af en toe (onaangekondigd) wat geloop door "onze" ruimte. Dat was in het begin wat storend, maar daar raakten we snel aan gewend.

 

Note: Na het sluiten van, en verwijderen van het bed uit,  één van onze kamers (maart 2022) en door deze kamer te gebruiken als zitkamer voor onze gasten is er een nieuwe situatie ontstaan waarbij de deuren van de kamers regelmatig open staan, omdat de gasten geen andere gasten meer hebben als 'buren' in de aangrenzende kamer, hebben we gemerkt. Net als in een hotel zal er af en toe ivm werkzaamheden door de gangen moeten worden gelopen door ons. We hopen dat de door de geplande verbouwing later dit jaar de ruimte zo in te delen zodat onze aanwezigheid minder opvalt.

Geweldig!


9.0Kelly (NL), Nov 2021

+ Super schoon! Heerlijk ontbijt en geweldige gastheer / dame met veel kennis van de stad en bezienswaardigheden. Mooi ingerichte kamer met alle voorzieningen die je nodig hebt. Als bonus een zitje buiten aan de gracht.

- Je hebt een gezamenlijk badkamer / keukentje. Hierdoor heb je iets minder privacy dan wanneer je bijvoorbeeld een hotelkamer boekt.

 

Note: Met betrekking tot de opmerking over de gedeelde badkamer en/of koelkast, we verhuren beide kamers nooit tegelijkertijd. Dus is er geen sprake van gedeelde badkamer of 'keuken'. Sinds de aanvang van COVID is dit reeds zo. Deze informatie staat ook op onze website.

 

 

Super! Een echte aanrader


9.0Vanderghinste (BE), Nov 2021

+ Ontbijt

- 2 kamers die de badkamer en de wc moeten delen. Nu door corona werd er maar 1 kamer verhuurd wat natuurlijk hoed is daar je die voor jezelf hebt.

 

Note: Met betrekking tot de opmerking over de gedeelde badkamer en/of koelkast, we verhuren beide kamers nooit tegelijkertijd. Dus is er geen sprake van gedeelde badkamer of 'keuken'. Sinds de aanvang van COVID is dit reeds zo. Deze informatie staat ook op onze website.

 

 

Zeer aangename gastheer en vrouw


7.0Brecht Appermont (BE), Okt 2019

+ De hartelijke ontvangst en super gastvrije eigenaars zullen ons zeker bijblijven en hiervoor komen we zeker terug. Ook de inrichting van de kamers was over nagedacht. Plus een erg verzorgd ontbijt. De badkamer is gedeeld, echter is er een extra wastafel met lavabo voorzien op de kamer. De ligging is een extra pluspunt.

- Als we echt iets moeten noemen, misschien de glazen deur aan de kamer. Dat hield het geluid iets minder tegen. Er werd wel een gordijntje voorzien voor extra privacy.

 

 

Super gastvrij en heerlijk ontbijt


9.6Thimothy Gruwez (BE), AUG 2019

+ Vriendelijk ontvangst + nuttige tips

Nuttige tips


10H (NL), Juli 2019

+ Bij aankomst werden we allervriendelijkst ontvangen, onder het genot van een kop koffie en verse muntthee werd alles geregeld en uitgelegd , ook werden direct onze vragen beantwoord en verteld waar nog even een glaasje konden doen. de kamer was erg netjes en schoon met een erg goed bed, er is fruit op de kamer ,thee en koffie. allemaal gratis. Badkamer met goede douche en een aparte wc, welke ook schoon en netjes zijn. wij waren hier voor een bezoek aan het ziekenhuis en die was op 5 minuten lopen, de auto konden we gewoon gratis laten staan. de verhuurders zijn leuke nette en gezellige mensen, mochten we weer naar Amsterdam gaan, dan zullen we zeker eerst kijken of er hier nog plek is.

Super nette onderkomen, krijg je geen spijt van.


9.6NN (BE), Juni 2019

+ Fijne, rustige locatie. Mooie en propere kamer. Mogelijkheid om auto gratis te parkeren. Goede verbinding met het stadscentrum. Vriendelijke eigenaars die heel wat tips kunnen geven over de bezienswaardigheden in de stad.

- Weinig isolatie, je kan goed horen wat de mensen op de kamer of de gang naast je doen.

Fijne, rustige locatie


9.2NN (BE), Jan 2019

+ Vriendelijke van gastheer en gastvrouw

Vriendelijke  gastheer en gastvrouw


10