Gastenboek 2018


Caro (BE), Nov 2018

+ Leuke, gezellige B&B. Ontbijt was ook dik in orde. Kamer en badkamer waren proper. Leuke gezellige hartelijke ontvangst met een super goede uitleg over Amsterdam. (ons eerste bezoek in Amsterdam). Zeker de moeite om eens terug te gaan. Wij hadden onze elektrische fietsen bij en konden deze binnen zetten.

Super gezellige B&B buiten het centrum. Rustig gelegen. Vlakbij het Openbaar Vervoer
Thomas (US), Nov 2018

+ Ontbijt was heerlijk. Onze gastheren waren zeer goed geinformeerd over de stad en gaven een geweldige uitleg met kaart. Rustige terras, groot bed, super douche en klein sauna. Overal 10/10.

- Eerlijk niks, was niet in centrum maar nog altijd gemakkelijk met de tram (10-15 minuten ofzo).

Ontbijt was heerlijk


10Eric Van Driessche, Okt 2018

+ Net een fantastisch weekend gehad tijdens de marathon van Amsterdam. Kitty en Rhalf zijn hele leuke en gezellige mensen die hun gasten uitermate in de watten leggen. Hartelijk dank en see you next year

Een fantastisch weekend


10C, Sept 2018

+ De verwelkoming van gastheer en gastvrouw was heel aangenaam! De locatie was geweldig! Maar 150 meter van tramhalte Jan van Galenstraat! De kamer was prima, goed bed en praktische indeling! Hygiënisch!

- Geen minpunten gevonden!

Fijne accomodatie om een paar daagjes Amsterdam te bezoeken


10Trippears, Juli 2018

+ Zeer vriendelijke uitbaters. Goede uitleg over de stad en de bezienswaardigheden. Kamer was netjes en proper. Ontbijt was ook in orde.

- De twee kamers liggen naast mekaar en je hebt wel wat last als de buren thuis komen over het lawaai.

Heerlijk


8.6NN, Mei 2018

+ Gezellige kamers met zicht op water, heerlijk ontbijt, vriendelijke gastvrouw en -heer. Goed bereikbaar. Leuke details: fietsen aan de muur en een Mondriaan-douche.

Gezellige kamers


9.6Rob Engels, Mei 2018

Positieve ervarigen: Bijzonder vriendelijke ontvangst. Heerlijk ontbijt.
Zeer proper. Tram/metro op 100 mtrs.

Heerlijk


8.8Jonas (BE), Feb 2018

+ Perfect verblijf, zeer gastvrije gastheer en -vrouw, zeer duidelijke uitleg over openbaar vervoer en leuke tips voor de stad (onder andere Fabriekshallen), heerlijk ontbijt!

Voortreffelijk


10Dominique (BE), Feb 2018

+ Ralph en Kitty zijn ongelooflijk gastvrije en behulpzame uitbaters. Bij aankomst word je zeer hartelijk verwelkomd met een drankje in hun woonkamer en geven ze je alle uitleg die je nodig hebt (inclusief stads- en metrokaart). Ze zorgen ook voor gratis parkeergelegenheid. De B&B is zeer rustig gelegen aan de rand van het water, met vanuit je kamer een prachtig zicht. Het ontbijt is pure verwennerij, met alles erop en eraan. De kamers worden elke ochtend netjes opgemaakt (zelfs de knuffels van m'n zoontje lagen schattig te slapen als we terug op de kamer kwamen :-)) en je kan steeds bij hen terecht als er problemen zijn. Kortom, een echte aanrader, geen enkel minpuntje te bespeuren!!

Hier kom ik ooit nog eens terug!


10Myrthe (BE), Feb 2018

+ Gezellige kamer, gratis parking en vlot te bereiken met de auto. De B&B ligt een beetje buiten het centrum, maar er zijn een tram en metro om de hoek en de verbinding naar het centrum verloopt heel vlot. Rhalf en Kitty zijn bekommerd om hun gasten, geven erg veel informatie en tips, blijven gezellig babbelen tijdens het ontbijt en je merkt echt dat ze kwaliteit willen bieden. Het ontbijt is super, vers, gevarieerd en verrassend. De badkamer is gedeeld met de gasten van de andere kamer, maar dat is geen probleem. Alles is zeer proper en perfect in orde. Je hebt een eigen lavabo op de kamer en in het gemeenschappelijke gedeelte staan een koelkast, koffiezet en waterkoker ter beschikking. In de kamer krijg je thee, koffiepads en fruit. We hadden een erg aangenaam verblijf! Check ook hun eigen site!

- Eigenlijk hebben we niets aan te merken op ons verblijf. De muren naar de andere kamer zijn wel een beetje dun waardoor de kamers wat gehorig zijn. Wij hebben hier geen last van gehad, maar we wilden dan wel de hele tijd oppassen om ook zelf niet te luid te zijn.

Voortreffelijk


10Diana (NL), Feb 2018

+ Het ontbijt was heerlijk, voldoende keuze in brood en beleg, zelfs een smoothie werd ter plekke gemaakt.

- We hadden ons verheugd op een sauna, maar die bleek zo klein te zijn dat je er zittend met maar 1 persoon kon plaatsnemen.

Prima en Keurig


7.1Dominique Stynen, Feb 2018

+ Ralph en Kitty zijn ongelooflijk gastvrije en behulpzame uitbaters. Bij aankomst word je zeer hartelijk verwelkomd met een drankje in hun woonkamer en geven ze je alle uitleg die je nodig hebt (inclusief stads- en metrokaart). Ze zorgen ook voor gratis parkeergelegenheid. De B&B is zeer rustig gelegen aan de rand van het water, met vanuit je kamer een prachtig zicht. Het ontbijt is pure verwennerij, met alles erop en eraan. Kortom, een echte aanrader, geen enkel minpunt te noteren!!

Voortreffelijk


10