Gastenboek 2015


Jouke Krabbenborg, Dec 2015

+ Ik vond het een verrassende B&B. Toen we aan kwamen rijden, hadden we wat twijfels...maar eenmaal binnen waren deze meteen weg. Supervriendelijke eigenaren, mooi en praktisch ingericht. Lekker ontbijt! Gratis parkeren en goede fietsen te huur, ideaal!Locatie is rustig, 20 a 30 minuten fietsen tot het centrum. Mooi ritje door de parken heen. Kamer is vrij klein, wel heel praktisch. Bij evt. allergieen dit van tevoren goed doorgeven!

Heerlijk


8.6M van der Maas, Nov 2015

+ Verrassend B&B, gerund door fijne mensen. Geweldige fietsen erbij huren om via parken naar de binnenstand te gaan! Uitstekend bed, keurig sanitair delen met 1 andere kamer, gezamenlijk ontbijt. Wij komen terug bij een volgend bezoek aan Amsterdam!

 

- Meer haken, stangen in kamer en badkamer voor kleding en handdoeken.

Heerlijk


8.6Carle johan, Sept 2015

+ Gemakkelijke verbinding met tram naar stad Amsterdam.

Heerlijk


8.8G Hatzmann -Tel, Mei 2015

+ Het is een erg gemotiveerd echtpaar, , laten je vooral thuis voelen, Ik heb nog nooit in een hotel of zoiets geslapen met zo'n goed bed, werkelijk fantastisch. En een ontbijt om u tegen te zeggen. Een en al lof. Het was een fantastische ervaring.

- Wij hadden wel last van de lamellen, er waren een paar die niet goed aansloten waardoor er wat extra licht in onze kamer kwam, maar moet ik wel zeggen dat ik slecht slaap op een kamer waar nog licht naar binnen komt.

Heerlijk


8.6Milena Prochazka, Feb 2015

+ We zijn met alle zorg onthaald, een erg persoonlijke en verrassende plek om te verblijven.

- De entree boven mag dezelfde aandacht krijgen als de kamers.

Fantastisch


9J. van der Heide, Jan 2015

+ Deze B&B is ideaal als je met je auto reist. Die kan namelijk gratis voor de deur staan. De gastheer en -vrouw zijn uiterst vriendelijk en vertellen graag over hun stad. Hun ontbijt is ook erg smakelijk.

- Een tv is ter ontspanning wel prettig.

Zeer Goed


8.4Robert van den Braken, Jan 2015

Positieve ervarigen: Echt een aanrader!! Gastvrij, behulpzaam, goede locatie, netjes, goed ontbijt, prijs / kwalitiet, hygiene.

Voortreffelijk


9.6Oegema, Jan 2015

Positieve ervarigen: Keurige B&B met zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Ze doen er alles aan om je een prettig verblijf te geven. Voorzieningen en locatie zijn heel goed.

Fantastisch


9