Gastenboek 2014


TM86, Dec 2014

Positieve ervarigen: Zeer gastvrij ontvangen en goede uitleg gekregen over de hotspots in Amsterdam. Kamer en sanitair was prachtig schoon en leuk ingericht. De gehorigheid naar de andere kamer toe was het enigste puntje van kritiek. Het ontbijt met verse poffertjes was super verzorgd. Zeker een aanrader!

Top B&B
Liesbet, Nov 2014

+ Topgastheer & vrouw! Lekker ontbijt, prachtig uitzicht. Wij hebben zelfs zonder gordijnen geslapen om met het zicht wakker te worden. Perfecte ligging, eenvoudig te bereiken van het centrum met de tram.

- Glazen deur vervangen door houten wegens doorschijnen van licht in de gang :)

Voortreffelijk


10Dimitri Daems, Okt 2014

Positieve ervarigen: de eigenaars zijn warme fantastische vriendelijke mensen.bij aankomst direct een woordje uitleg over de stad met een stadsplan erbij waar wat te zien is. het ontbijt alles was even lekker en goed. TOP.

TOP


9.8xxxxxx979, Aug 2014

Positieve ervarigen: Een citytrip naar Amsterdam met het gezin? B&B Amsterdam West is een uitstekende uitvalsbasis: verzorgde frisse kamers, een ongecompliceerd onthaal, voor de deur gratis (!) parkeermogelijkheid voor de auto, de tram vlakbij, een uitgebreid en gevarieerd ontbijt, tips over Amsterdam, je bent in een grote stad maar je verblijft toch in een rustige buurt. Als we ooit teruggaan naar Amsterdam dan verblijven we héél graag terug in deze bijzondere B&B! Zonder twijfel aanbevolen.

 

Room Tip: we huurden beide kamers als gezin - ideaal!

Gezellig Amsterdam
Kirsten, Sept 2014

Positieve ervarigen: Tram achter de hoek, op een 20tal min in centrum Amsterdam. Ideale locatie !!!!!!!! Bij aankomst van eigenaars uitleg gekregen over tram, waar tramticket kopen, Amsterdam, kaart van Amsterdam gekregen.  Zéér uitgebreid en lekker ontbijt !!!!!!!

Fantastisch


9.4Nicolas, Aug 2014

Positieve ervarigen: Heel goede B&B, vriendelijke eigenaars, ruime kamer, ruime en propere badkamer, heel lekker en gevarieerd ontbijt. niks op aan te merken.

Voortreffelijk


9.6Marrie, Jan 2014

Positieve ervarigen: We zijn 1 nacht in het bedandbreakfast geweest en werden heel vriendelijk ontvangen door Ralfh, die ons ook gelijk allerlei tips gaf over bezienswaardigheden in Amsterdam. Dit hebben we erg gewaardeerd. Het appartement was heel schoon en netjes.

Fantastisch


9.2Ellen, Jan 2014

Positieve ervarigen: Perfecte ligging, mooie badkamer en slaapkamer. Alles piekfijn in orde en een gezellig koppel bij het ontvangst en ontbijt!

Goed


7.8