New look B&B Amsterdam website


B&B Amsterdam website 2015-2018
B&B Amsterdam website 2015-2018

The website with new look, more languages and better navigation, is now on line. On this B&B Amsterdam West website you can also find the Broedelet 35 Disney Cars collection, hidden away on the about us page.

29-september 2015

Nieuwe website

Nog een weekje werk en dan gaat deze nieuwe website online. Na een paar jaar plezier gehad te hebben van onze huidige website is het tijd voor een meer 'mobile friendly' website. Tevens was het een mooie gelegenheid de boel weer eens op te schonen. Afscheid nemen van de oude website is dus niet lastig, maar als verzamelaars toch nog even een afbeelding van wat binnenkort de oude webiste is.

Website B&B Amsterdam West 2012-2015
Website B&B Amsterdam West 2012-2015