Bed and Breakfast Amsterdam West - Fietsverhuur

Johan Broedeletstraat 35 1064AA Amsterdam +31(0)20 421 4864


Fietsverhuur Amsterdam


Fietsverhuur in Amsterdam. Ontdek de stad en omgeving op de fiets. Gegidste Fietstochten  in Amsterdam.
Fietsen in Amsterdam

Nu hebben we voordat we aan ons Bed and Breakfast Amsterdam West begonnen jarenlang The Chopperdome gerund en je kan bij ons dan ook een wat andere fiets huren dan je mogelijk gewend bent. Cruiser fietsen zijn perfect voor een dagje ontspannen fietsen in Amsterdam en omgeving. We zijn zelf gepassioneerde fietsers en zijn bekend met vele leuke routes door de stad. Dus mocht je zonder fiets naar Amsterdam reizen, maar toch willen fietsen zie dan fietsverhuur.

Fietskaarten en routes, beschijvingen van fietsroutes in en om Amsterdam. Landelijke fietsroutes.

 Voor fietsers die bij ons overnachten bieden we iets extra. Natuurlijk kan je fiets in onze inpandige fietsberging indien je deze 'snachts niet voor de deur wil laten staan. Gereedschap en kennis zijn voorhanden mocht een kleine reparatie nodig zijn, en natuurlijk hebben we een fietspomp staan. De binnenstad is een kwartiertje fietsen.

 

Bed en Breakfast Amsterdam West is gelegen op 300 meter van een landelijke fietsroute: LF20 Flevoroute van Haarlem  naar Groningen.

 

We zijn goed bekend met fietsroutes in en om de stad en hebben diverse kaarten en beschrijvingen van fiets- en wandelroutes voor u om te gebruiken tijdens uw verblijf.

 

Met de Sloterplas om de hoek is er ook een mooie gelegenheid om er eens met de kano op uit te gaan en een stuk van de stad te zien die niet veel mensen kennen.

Fietsverhuur in Amsterdam

Ontdek Amsterdam op een 3 of 7 speed custom cruiser fiets. Natuurlijk hebben we sloten en kaarten voorhanden en helpen we je met plezier een stukje op weg. Fietshuur 7,50 euro p/dag. Voor meerdaagse huur zijn er speciale tarieven.

Exclusief voor B&B Amsterdam West gasten.

Bicycle rental amsterdam

€ 7,50

  • Contact us to make reservation for (guided) biycle or canoe rental.

Gegidste fietstocht in Amsterdam

Mocht je de stad willen verkennen aan de hand van een geboren Amsterdammer kan dat. We bieden je een 2 uur durende tour door parken en binnenstad voor 15 euro p/persoon.

 

Prijs incl. fietshuur voor de rest van de dag, min. 2 personen.

Exclusief voor B&B Amsterdam West gasten.

 

Guided bicycle tour Amsterdam

€ 15,00

  • Contact us to make reservation for (guided) biycle or canoe rental.

What guests say about bicycle rental and guided tours


"I would highly recommend Rhalfs guided bike tour around Amsterdam, his bikes are fab and his knowledge second to none, we learnt more from him than the canal boat tour, which I would recommend also though!"

Elaine, Ireland

“The bike tour and breakfast are wonderful! The room is clear and bed is very comfortable! I have a great time in the B&B!!”

Tsun Han, Taiwan

"The bike rental was excellent with great looking bikes to use to get around like a Dutchman. The ride to the centrum is about 25 minutes if you cruise through the nice parks."

AKCDS, USA


Een unieke collectie custom chopper fietsen omlijst uw verblijf in B&B Amsterdam West.