Bed en Breakfast Amsterdam West - Fietsverhuur

Voor fietsers bieden we iets extra. Natuurlijk kan je fiets in onze inpandige fietsberging indien je deze 'snachts niet voor de deur wil laten staan. Gereedschap en kennis zijn voorhanden mocht een kleine reparatie nodig zijn, en natuurlijk hebben we een fietspomp staan. De binnenstad is een kwartiertje fietsen.

 

Nu hebben we voordat we aan ons Bed and Breakfast Amsterdam West begonnen jarenlang The Chopperdome gerund en je kan bij ons dan ook een wat andere fiets huren dan je mogelijk gewend bent. Cruiser fietsen zijn perfect voor een dagje ontspannen fietsen in Amsterdam en omgeving. We zijn zelf gepassioneerde fietsers en zijn bekend met vele leuke routes door de stad. Dus mocht je zonder fiets naar Amsterdam reizen, maar toch willen fietsen zie dan fietsverhuur.

Fietshuur en gids - Amsterdam

Ontdek Amsterdam op een 3 of 7 speed custom cruiser fiets. Natuurlijk hebben we sloten en kaarten voorhanden en helpen we je met plezier een stukje op weg. Fietshuur 7,50 euro p/dag. Voor meerdaagse huur zijn er speciale tarieven.

 

Fietsverhuur - Amsterdam

Mocht je de stad willen verkennen aan de hand van een geboren Amsterdammer kan dat. We bieden je een 2 uur durende tour door parken en binnenstad voor 15 euro p/persoon. Dit is incl. fietshuur, min. 2 personen.

 

Happy cruisin"

Kijk hier voor fietsroutes in de directe nabijheid van B&B Amsterdam West.


B&B Amsterdam West-Contact

Bed and Breakfast
Amsterdam West

Johan Broedeletstraat 35
1064 AA Amsterdam N-H

Nederland

+31 (0)20  421 4864

Reserveer nu fietshuur of fietstour - Amsterdam


nl